Veel gestelde vragen over hypnose

U zoekt mogelijk naar veel antwoorden op vragen over uw hypnose. Onderstaand kunt u antwoorden op de meest voorkomende gestelde vragen. Mocht u vraag/antwoord er niet bij staan, dan kunt u via het formulier onderaan de pagina uw vraag stellen en ik beantwoord deze zo spoedig mogelijk. 

Veel gestelde vragen / F.A.Q's

Een sessie kost € 150,- BTW vrij.

Om na te gaan of je zorgverzekeraar via jouw aanvullende verzekering een deel van de kosten vergoed, kijk op zorgwijzer.nl

Kijk op zorgwijzer of jouw verzekeraar via de aanvullende verzekering hypnotherapie vergoed:http://zorgwijzer.nl

Het antwoord is heel simpel. Nee, Je maakt alles wat er gebeurt bewust mee. Soms lijkt het wel alsof de tijdsbeleving wat verandert, dan heb je het idee dat je nog maar kort bezig bent en dan blijkt dat je meer dan een uur in hypnose bent geweest. Maar als je niet in slaap valt (dat gebeurt soms en dan moet ik je wakker maken, hypnose als je slaapt werkt niet) maak je alles bewust mee. 

Voor volwassenen is dat niet nodig, tenzij iemand begeleiding nodig heeft. Mensen die erg angstig zijn mogen wel iemand mee nemen, het staat hypnose niet in de weg. Vaak kan een tweede consult wel zonder die persoon erbij omdat er dan een vertrouwensbasis is.

 

Heeft u nog vragen of twijfel?

Invalid Email
Invalid Number

Lees zorgvuldig de privacy verklaring.