Simpson Protocol, het hogere bewustzijn

Simpson Protocol, het hogere bewustzijn

Meestal werk je in hypnose met het onbewuste. Wanneer we werken met het Simpson protocol gaan we de hulp inroepen van jouw hogere zelf. Dit is een prachtig proces!

Het Simpson-protocol is een proces waarmee je jouw  bewuste geest  kan ontspannen zodat die een stap opzij kan zetten, zodat het Hogere bewustzijn vrij en volledig kan werken – met een optimaal resultaat als gevolg. Je doet Ik, als therapeut bemoei me niet het het proces waar jij daarheen gaat, ik stel alleen vragen aan je Hogere Bewustzijn. Wat ik er van vind, wat mijn ideeen zijn over wat een goede oplossing voor jou zijn, dat staat er nu helemaal buiten want jouw Hogere Bewustzijn heeft voor jouw problemen de oplossingen die beter bij jou passen dan de ideeen die ik heb.

Het Simpson Protocol is een  holistische benadering van hypnose, zowel fysiek als mentaal als spiritueel krijg je een update van jouw situatie aangeboden. Je Hogere bewustzijn biedt je hulp aan bij alle aspecten van je leven waar jij hulp bij kunt gebruiken. Soms zelfs bij zaken waarvan jij je niet bewist was dat je daar wel wat hulp bij kan gebruiken! Zo merk je, na een sessie, dat er dingen in je leven veranderen. Schijnbaar toevallige gebeurtenissen hebben een belangrijke boodschap voor je. Je leven komt weer in beweging, als het vast zat.

De werkwijze bij het Simpson Protocol is dat ik als  hypnotherapeut in staat ben om met jouw hogere bewustzijn zijn te communiceren terwijl jij je in een zeer diepe hypnose bevindt en dus toegang krijgt tot de krachtigste delen van je geest – die altijd meewerken aan een voor jou zo goed mogelijk resultaat.

Jouw  Hogere Bewustzijn bepaalt waaraan wordt gewerkt en doet het werk wanneer dat nodig is. Dit is een groot voordeel voor veel cliënten die om welke reden dan ook hun problemen niet aan iemand anders willen vertellen. Het praten over alle problemen hoeft niet bij deze methode. Zelfs al wil je me helemaal niet vertellen wat er speelt, dan nog kunnen we deze methode toepassen.

Simpson Protocol biedt je ook de mogelijkheid werk voor iemand anders te doen. Je maakt dan contact met het hogere zelf van iemand anders. Toepassingsmogelijkheden zijn:

  • ouders met een gehandicapt kind waarmee ze niet goed kunnen communiceren.
  • ouders met een huilbaby
  • je huisdier met gedragsproblemen
  • iets goed doen een dementerende oudere of iemand in coma
  • iets goeds doen voor iemand waarvan jij denkt dat die persoon dat wel kan gebruiken. Maak je geen zorgen, als het hogere bewustzijn van die persoon niet wil dat jij je ermee bemoeit zal zijn of haar Hogere Bewustzijn niet open staan voor wat je wilt doen. Maar omdat je geen invloed kan uitoefenen op die persoon, komt het eigenlijk weinig voor dat het Hogere Zelf van die andere persoon niet meewerkt!

Meer weten?

Wil je meer toelichting over de werking van hypnose? Of heb je vragen over de bijhorende tarieven? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens