Simpson Protocol, het hogere bewustzijn

Simpson Protocol, het hogere bewustzijn

Meestal werk je in hypnose met het onbewuste. Bij het Simpson protocol werken we met het hogere bewustzijn.

Het Simpson-protocol is een proces waarmee je jouw  bewuste geest  kan ontspannen zodat die een stap opzij kan zetten, zodat het Hogere bewustzijn vrij en volledig kan werken – met een optimaal resultaat als gevolg. Jij doet het werk.  Coen, als therapeut, bemoeit zich niet het het proces waar jij daarheen gaat, hij stelt alleen vragen aan je Hogere Bewustzijn. Wat zijn ideeën zijn over wat een goede oplossing voor jou zijn, dat staat er nu helemaal buiten want jouw Hogere Bewustzijn heeft voor jouw problemen de oplossingen die beter bij jou passen dan de ideeën die de therapeut heeft.

Het Simpson Protocol is een  holistische benadering van hypnose, zowel fysiek als mentaal als spiritueel krijg je een update van jouw situatie aangeboden. Je Hogere bewustzijn biedt je hulp aan bij alle aspecten van je leven waar jij hulp bij kunt gebruiken. Soms zelfs bij zaken waarvan jij je niet bewust was dat je daar wel wat hulp bij kan gebruiken! Zo merk je, na een sessie, dat er dingen in je leven veranderen. Schijnbaar toevallige gebeurtenissen hebben een belangrijke boodschap voor je. Je leven komt weer in beweging, als het vast zat.

Jouw  Hogere Bewustzijn bepaalt waaraan wordt gewerkt en doet het werk wanneer dat nodig is. Dit is een groot voordeel voor veel cliënten die om welke reden dan ook hun problemen niet aan iemand anders willen vertellen. Het praten over alle problemen hoeft niet bij deze methode. Zelfs al wil je helemaal niet vertellen wat er speelt, dan nog kan deze methode toegepast worden.

Simpson Protocol biedt je ook de mogelijkheid werk voor iemand anders te doen. Je maakt dan contact met het hogere zelf van iemand anders. Toepassingsmogelijkheden zijn:

  • ouders met een gehandicapt kind waarmee ze niet goed kunnen communiceren.
  • ouders met een huilbaby
  • je huisdier met gedragsproblemen
  • iets goeds doen voor een dementerende oudere of iemand in coma

Meer weten?

Wil je meer toelichting over hypnosetherapie? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens