Pijn

Pijn

Wanneer is het zinvol om met pijn naar een hypnose therapeut te gaan? Ten eerste, je moet weten of er geen oorzaak is die behandeld moet worden. Als ik jouw hoofdpijn ga behandelen en er blijkt in jouw brein iets te groeien wat er niet hoort, dan doet dat jou geen goed , want dan groeit het gewoon verder totdat er niets meer aan te doen is. Daarom wil ik alleen met jouw pijnklachten aan de gang als jij met je behandelend arts hebt overlegt en mij een doktersverklaring geeft dat de arts geen bezwaar heeft tegen hypnose als behandeling voor de pijn.

Maar als de dokter tegen jou heeft gezegd dat pijn iets is waar je mee moet leren leven, kan hypnose wel heel fijn zijn. Als jij pijn hebt als gevolg van een ernstige ziekte, en de doktoren hebben geen antwoord op de pijn, of wanneer jij pijn hebt waarvoor de doktoren geen oorzaak kunnen vinden, dan is hypnose heel zinnig.

Want leren leven met pijn, hoe doe je dat in ‘s hemelsnaam? Dat is waar we mee aan de gang gaan. Misschien wordt de pijn minder, en misschien kan ik je een manier leren om er beter mee om te gaan zodat jouw pijn in elk geval niet meer je leven beheerst.

Hypnose kan ook een middel zijn om je algehele gezondheid te verbeteren. Je gedachten over je situatie hebben direct invloed op hoe je je voelt. Er bestaan manieren om je gedachten te beinvloeden, om jezelf te programmeren met een nieuwe manier van denken. Een manier om dit te doen is het Simpson protocol. Kijk hiervoor op de link in het rijtje behandelingen.

 

Meer weten?

Wil je meer toelichting over de werking van hypnose? Of heb je vragen over de bijhorende tarieven? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens