Hechting

Hechting

Sommige moeders, en soms ook vaders, zeggen wel eens dat ze in hun kinderen zichzelf terug zien. Soms is dat leuk maar soms houden kinderen je ook een minder fijne spiegel voor, wat je zelf moeilijk vindt zie je bij je kinderen ook weer gebeuren. Ouders lijken onbewust soms hun eigen problemen over te dragen aan hun kind. Als je met die ouders praat, kom je er vaak achter dat de periode waarin het kind zich aan zijn of haar ouders had moeten hechten niet zorgeloos was. Geldproblemen, misschien een eerdere miskraam waardoor er tijdens de zwangerschap veel angst was, een geboorte waarbij het heel even leek of het niet goed ging, een tang-geboorte, een keizersnede, het overlijden van een dierbare van een van de ouders. Al deze dingen kunnen invloed hebben op hoe je kind zich vanaf het allereerste moment aan jou hecht.

Hechtingstherapie, waarbij je in hypnose die eerste momenten op een andere manier kunt beleven, kan maken dat je je vrijer en meer ontspannen voelt naar jou kind. Zelfs als je kinderen al volwassen zijn, kan het ongelofelijk helend werken. En het mooie is, je kind heelt met je mee.

Meer weten?

Wil je meer toelichting over hypnosetherapie? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens