Cursus Zelfhypnose

Cursus Zelfhypnose

Wat zou het fijn zijn als je zelf een aantal van je problemen op zou kunnen lossen. Dat je in hypnose je hogere zelf om advies kan vragen over dingen waar je over twijfelt. Of dat je in zelfhypnose de gemoedsstemming waar je naar zoekt kunt vinden.

In deze cursus van 2 avonden leer je precies dat. Na 2 avonden heb ik een aantal triggers bij je geinstalleerd ( ankers, noemen we dat in hypnose) die je kunt gebruiken om heel snel diep in hypnose te gaan. Verder leer ik je hoe je nou bepaalt wat je wilt vragen om te bereiken als je in hypnose gaat. Wanneer je met zelfhypnose gaat werken met je hogere bewustzijn, stel je je vragen direct aan het quantum veld, Daar liggen alle mogelijke uitkomsten in opgeslagen en je kunt de uitkomst die jij wenst naar je toe trekken door je energie af te stemmen op de energie van het veld. (Het is een beetje zoals in de film en het boek “The Secret” over de wet van de aantrekkingskracht, alleen maak ik het voor jou veel concreter allemaal. Ook leer ik je hoe je kunt begrijpen welke antwoorden je krijgt. En hoe goed je moet opletten als je die oplossingen aangereikt krijgt, want soms herken je de oplossing niet eens, en dan doet het universum zijn best om je iets aan te reiken en grijp jij je kans niet.

In deze cursus vertel ik je ook wat meer over de andere mogelijkheden van hypnose, onder andere over het Simpson protocol.

Ik werk met kleine groepen van 3-5 personen. De cursus kost 85 euro per persoon, en daarvoor krijg je 2 avonden.

Je mag je eigen groepje samen stellen of je bij mij inschrijven zodat ik een groep kan starten als er genoeg mensen zijn. Ik streef ernaar gelijkvormige groepen te hebben. Daardoor begrijpen de deelnemers elkaar goed en kan er vrij gesproken worden. Denk aan 3 sporters die hun prestaties willen verbeteren, 3 mensen met vermoeidheidsklachten, 3 vrienden die samen optrekken, 3 mensen die het zelfde werk doen, drie vrouwen, drie mannen, drie homomannen, drie transgenders, weet ik veel wat je allemaal voor groepen kan samen stellen. Het leuke van het zelf samenstellen van je groep is dat je je eigen maatjes uitkiest, waardoor het een extra leuke ervaring wordt!

Aanmelden kan per mail.

Meer weten?

Wil je meer toelichting over hypnosetherapie? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens