Begeleiding en coaching van hypnotherapeuten

Begeleiding en coaching van hypnotherapeuten

Heb je een intervisiegroep, als hypnotherapeuten? Wil je een keer een onafhankelijke ervaren therapeut mee laten kijken met wat jullie doen? Maak er eens een supervisie sessie van! Nodig mij uit bij je intervisie bijeenkomst en laat me jullie leren om meer te zien, meer te horen, meer op te merken.

Ik coach ook individuele therapeuten. En ik help kleine groepjes om hun technieken op te frissen en de puntjes op de i te zetten. In deze tijd van online opleidingen is het soms verfrissend om iemand in een live situatie naar je werk te laten kijken.

In groepen van hypnotherapeuten op facebook valt het me op dat veel therapeuten vanuit onzekerheid heel veel vragen stellen. Ik zie mensen vragen of er scripts zijn om een bepaalde aandoening te behandelen. Ze vragen: Wat zou jij doen met deze klant. heb ik het wel goed gedaan? Ik kreeg deze feedback, wat moet ik hiermee.

Door supervisie bij mij kun je je ontwikkelen tot een zekere therapeut die vertrouwen in zichzelf heeft. Daarnaast biedt het je een gelegenheid om de items waar je zelf nog mee zit, die jouw ontwikkeling in de weg staan, op te lossen.

Tarieven in overleg, afhankelijk van groepsgrootte en de afspraken die we maken.

Meer weten?

Wil je meer toelichting over de werking van hypnose? Of heb je vragen over de bijhorende tarieven? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens