Afvallen

Afvallen

Vindt jij dat je te zwaar bent?

Je hebt vast wel eens een dieet geprobeerd. Dat was fijn he? Je viel snel af. Maar toen je stopte met het dieet kwamen de kilo’s er al weer snel aan. Het probleem met een dieet is, dat je tijdelijk anders gaat eten. Het eigenlijke probleem wordt niet aangepakt.

Waarom is minder eten en afvallen zo moeilijk? Iedereen weet dat het verstandig is om slank te zijn, dat je je beter voelt, dat je lekkerder in je vel zit, dat je fitter en gezonder bent. En toch…. het lijkt wel of je lichaam een eigen wil heeft, alsof je jezelf steeds weer onderuit haalt, als je probeert om aan de lijn te doen.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met de hypnotische maagband. Alhoewel er resultaten waren kwam ik er steeds meer achter dat achter het probleem van overgewicht andere problemen schuil gaan. Dat het werken aan het gewicht en het eetpatroon alleen niet voldoende is. Inmiddels ben ik aan het werk met holistische methodes om mensen die af willen vallen op alle vlakken van hun leven steviger in hun schoenen te doen staan. Het is per persoon verschillend hoeveel sessies daarvoor nodig zijn en ik kan dat ook niet voorspellen. Daarom reken ik geen tarief meer voor een heel traject maar betaal je het tarief per sessie.

Meer weten?

Wil je meer toelichting over de werking van hypnose? Of heb je vragen over de bijhorende tarieven? Dan kun je ook contact opnemen met mij via mail, whatsapp of Facebook. Zie mijn contactgegevens